Specialist in dakwerken

Vraag gratis offertes aan

Daklekkage

Iedereen wil graag een dak boven zijn hoofd. Wel zo fijn is een dak dat niet lekt. Heeft u last van daklekkage? Dan is het zaak om dit snel op te lossen. Bij daklekkage kan er vocht door uw hele woning komen, wat leidt tot schade aan de woning. Hoe langer u wacht met dakreparatie, hoe meer schade er kan ontstaan. Dit kan u veel geld kosten.

Wij zijn een netwerk van dakwerkers werkzaam in heel Vlaanderen. Zij kunnen u helpen met het opsporen van de daklekkage en vervolgens met het repareren uw dak. Vraag via het contactformulier vrijblijvend meerdere offertes aan en vergelijk prijzen. Zo kan u kiezen voor de vakman met de laagste prijs. De keus is aan u!

Daklekkage opsporen

Dakreparatie

Heeft u last van daklekkage en bent u op zoek naar een expert in dakreparatie? Wij kunnen u helpen. Via ons netwerk komt u snel in contact met een ervaren dakdekker die zorgt voor het opsporen van het lek en de dakreparatie uitvoert. Dit kan nodig zijn bij: lekkend water/lekkende goten, gele kringen, kapot loodwerk, scheurtjes in dakbedekking of scheef liggende, missende of beschadigde dakpannen. Bij al deze voorgaande problemen en meer helpen wij u graag. De dakdekker gaat het lek voor u opsporen en zorgt voor dakreparatie. Of dit nu een hellend of een plat dak is, wij zorgen voor dakreparatie.

Dakgoten

Uw dakgoten hebben onderhoud nodig. Houdt u hier geen rekening mee, dan is de kans op schade en een lek groot. Een dakdekker uit ons netwerk kan het reinigen en repareren van uw dakgoten uitvoeren. Door uw dakgoten goed te onderhouden voorkomt u daklekkage. Het kan zijn dat uw dakgoten in zo’n slechte staat verkeren dat deze vernieuwd moeten worden. Ook hiervoor kan u een dakwerker uit ons netwerk inschakelen. Vergelijk offertes om zo een scherp mogelijke prijs voor uw klus te bedingen. Na het plaatsen van nieuwe dakgoten is het verstandig de nieuwe dakgoten regelmatig te onderhouden. Zo voorkomt u schade en daklekkage in de toekomst.

Daklekkage plat dak

Plat dak

Een plat dak is vaak vatbaar voor daklekkage. Als er bij een plat dak niet gezorgd wordt voor een goede afvoer van regenwater, is de kans groot dat er veel water blijft liggen. Uiteindelijk kan dit leiden tot daklekkage. Het opsporen van een lek bij een plat dak is vaak moeilijk, doordat er vaak bijvoorbeeld grind of tegels op liggen. Daarnaast komt het water vaak pas later binnen en niet op hetzelfde moment als de regenbui. Wij hebben een netwerk van professionele dakdekkers die hier rekening mee houden en het lek opsporen en repareren. Hiervoor bestaat apparatuur die de dakdekkers gebruiken, zodat het afbreken van bijvoorbeeld de tegels voorkomen wordt en zij het lek snel kunnen opsporen. Zo kunnen de aan ons gelieerde vakmannen de daklekkage snel oplossen.

Lekdetectie

Niemand zit te wachten op daklekkage. Overkomt u dit toch, dan hebben wij verschillende dakwerkers in dienst die u helpen bij de lekdetectie, het opsporen van het lek, en de dakreparatie. Voor het opsporen van een lek is ervaring belangrijk. Bijvoorbeeld een lek bij een plat dak is moeilijk te vinden. Dit komt doordat er vaak geen water binnenkomt op het moment dat het regent, maar juist later of onder bepaalde omstandigheden. Door de professionaliteit van de dakwerkers uit ons netwerk wordt u snel en tegen zo weinig mogelijk kosten geholpen.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Heeft u problemen op uw dak geconstateerd? Heeft u last van gele kringen in het plafond of loopt het water maar niet weg op uw plat dak? Twijfel dan niet en neem contact met ons netwerk op. Door via het contactformulier een offerteaanvraag te doen ontvangt u meerdere offertes van dakwerkers uit ons netwerk. Deze helpt u door het opsporen van het lek op uw dak en deze te repareren. Door het vergelijken van de offertes kunt u een vakman vinden tegen zo laag mogelijke kosten. Heeft u last, of de vermoedens voor, een daklekkage? Vraag vrijblijvend offertes aan!

daklekkage contact