Omzet verhogen? Leads kopen!

Werf nieuwe klanten door leads te kopen.

Nieuwe klanten werven? Dakwerken leads

U weet waarschijnlijk als geen ander dat nieuwe klanten werven lastig is. Inmiddels is er veel concurrentie op het gebied van dakwerken. Advertentieruimte kopen is een mogelijkheid om nieuwe klanten te werven. Hierbij is wel onzeker wat uw rendement (het aantal nieuwe klanten) is. Wij bieden een initiatief waar een grote investering overbodig is.

Mijn bedrijf aanmelden!

Door dakwerken leads te kopen sturen wij de offerteaanvragen die bij uw expertise passen. Hierdoor heeft u direct contact met uw (potentiële) klant waarna u gelijk uw kennis en ervaring kan inzetten. Zo eenvoudig is het!

Wat zijn leads?

Genereer meer omzet met dakwerken leads! Leads zijn ‘’sporen’’ zoals een offerteaanvraag of contactaanvraag die naar u verstuurd worden. Deze sporen leiden naar nieuwe, potentiële klanten. Na ontvangst van een offerteaanvraag kunt u meteen een offerte opstellen om uw potentiële klant binnen te slepen. De basis van ons succes is het meedenken met de klant en hoge kwaliteit aanbieden. Wij zetten wel duizenden leads per maand door naar verschillende bedrijven.

Zoekt u een succesvolle methode om nieuwe klanten te werven?

Het inkopen van leads is een efficiënt middel om nieuwe klanten te werven en uw omzet te verhogen.

Hoe werkt het kopen van een dakwerken lead?

Bij dakwerken leads kopen is er geen risico en u stelt zelf uw pakket samen. Een mogelijkheid is om een lead te kopen op exclusieve basis. Hierbij ontvangt alleen u de offerteaanvragen. Of, als u ermee akkoord gaat, kunnen wij de aanvragen ook naar drie andere bedrijven sturen ter vergelijking. Ga uw omzet verhogen en bevorder het werven van nieuwe klanten. Onze websitebouwers en tekstschrijvers streven ernaar om de websites zo hoog mogelijk te laten scoren. U ontvangt altijd een lead uit uw regio.

Kwaliteitscontrole

Wij waarborgen een hoge kwaliteit. Daarom sturen wij een lead nooit direct door. Ons servicecenter controleert en filtert elke lead zodat wij de beste kwaliteit kunnen bieden. Bij het samenstellen van uw pakket kunt u zo specifiek zijn als u zelf wilt. U kunt meerdere soorten leads benutten, zoals dakdekker en dakgoten, of kies voor een overkoepelende lead, zoals dakwerken. De keuze tijdens het kopen is aan u. Meld je bedrijf nu aan om leads te ontvangen!

nieuwe klanten werven

Vaste prijs per aanvraag

De enige kosten die u maakt is de vaste prijs per aanvraag. Deze worden gebaseerd op de branche, methode en eisen. Daarbij zijn uw wensen en behoeften mede bepalend bij het kopen. Ga nu nieuwe klanten werven door dakwerken leads te kopen. Hoge instapkosten? Daar doen wij niet aan. Uw rendement is eenvoudig te berekenen door de vaste prijs per lead. Bent u niet tevreden met de kwaliteit van een bepaalde lead? Reclameer eenvoudig een lead. Wij garanderen een snelle en efficiënte afhandeling.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Wilt u graag nieuwe klanten werven? Begin met het kopen van dakwerken leads! Over het inkopen van leads kunt u vrijblijvend informatie aanvragen. Neem contact met ons op via het contactformulier en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Wij helpen u graag.

Mijn bedrijf aanmelden!

Wilt u deze methode om nieuwe klanten te werven eerst proberen? Dat kan! Draai een proefperiode en kom erachter of deze werkwijze bij u past. Profiteer van de voordelen en ondervind het gemak door deze methode. Geen lead ontvangen? Dan ook geen kosten.