Over ons

Wie zijn wij? We leggen het graag uit! Wij zijn een netwerk van dakwerken experts. Jarenlang hebben we allerlei specialisten verzameld die werkzaam zijn in heel Vlaanderen. Deze aangesloten bedrijven zijn door ons zorgvuldig geselecteerd zodat wij u de best mogelijke prijs en kwaliteit bieden. Vul het offerteformulier in en ontvang vrijblijvend meerdere offertes van experts uit uw regio. Vergelijk de offertes op prijs, aanbod en de voorwaarden en maak de beste deal.

Uw voordeel

  • Vakmannen uit uw regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen

Netwerk van dakspecialisten: vergelijk offertes van dakwerkers uit uw omgeving!

Voor al het dakonderhoud, roofing service, het reinigen van regenpijp en dakgoot, of een gehele dakrenovatie.

Uw dak onderhouden

Na het kopen van uw huis wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Om dat te bereiken is goed dakonderhoud belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen, herstellen of vervangen van uw dakgoot. Tevens kunt u een schoorsteen laten plaatsen of een daklekkage laten repareren. Daarnaast kunt u nog andere reparaties laten uitvoeren aan uw dak, zoals dakisolatie laten plaatsen of uw dak ontmossen. Vul uw gegevens en opdracht in op het offerteformulier om een aantal offertes te ontvangen.

Kennis en ervaring staat centraal

Wilt u graag uw dak laten renoveren of een schoorsteen plaatsen? Wij helpen u graag verder. Ons netwerk van dakwerken specialisten zijn allemaal gedreven om met u tot de beste oplossing te komen. Wij geven de garantie dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Onze experts hebben door de jaren heen al verschillende opdrachten gedaan waar vele klanten tevreden over waren. Wilt u uw werkzaamheden nog niet laten uitvoeren maar wilt u eerst de prijzen vergelijken? Dat is ook mogelijk! Vraag via ons offerteformulier gratis meerdere offertes aan.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Tegenwoordig is het aanbod van dakwerken specialisten hoog. Daardoor kan het voor u lastiger zijn om een goede keuze te maken. Wij bieden een makkelijkere oplossing. Doe een offerteaanvraag door het offerteformulier in te vullen. Na het invullen sturen wij u vrijblijvend meerdere offertes (het maximum is 5) waarna u uw keuze kunt maken. Vergelijk de offertes op prijs, aanbod en de voorwaarden en kies de vakman die bij uw opdracht past.

Vergelijken van offertes, waar moet u op letten?

Uw offerteaanvraag is gelukt en u heeft een aantal offertes binnengekregen. Maar wat nu? Waar moet u op letten? Ten eerste moet u goed alle tarieven en omschrijvingen doorlezen op elke offerte. Denk hierbij aan de totaalprijs, materialen en arbeidsloon. Het kan zijn dat u zelf nog extra onderdelen moet regelen. Heeft u vragen over de offerte of klopt er iets niet? Neem dan contact op met het betreffende bedrijf. Vergelijk de offertes en vind de expert die het beste bij uw klus past!

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
“’Wij wouden graag een open haard installeren en daarvoor hadden we een schoorsteen nodig. Via het offerteformulier een aanvraag gedaan en al snel 4 offertes ontvangen. Vervolgens een afspraak gemaakt met een expert die op korte termijn beschikbaar was. Topservice!”
C, Blok
“De dakgoot was al langere tijd verstopt, maar wij hebben er zelf nooit tijd voor. We hebben een offerteaanvraag gedaan en binnen drie dagen hadden we al 5 offertes binnen. Er was een specialist vlakbij die de klus binnen een week kon uitvoeren. Aardige man en goed werk geleverd!”
E, de Jong

Bent u als dakwerker geïnteresseerd in de deelname aan ons netwerk?

Bekijk dan de bedrijven aanmelden pagina voor meer informatie.