Roofing

Voor een plat dak zijn diverse soorten dakbedekking beschikbaar. Eén van de populairste varianten is roofing, ook wel bitumen genoemd. Het plaatsen van roofing of bitumen dakbedekking laat u over aan een ervaren dakdekker. Ook het herstellen en vernieuwen van roofing laat u over aan een dakwerker. Werkzaamheden met roofing op een plat dak zijn niet extreem ingewikkeld, maar er komt wel een bepaalde kennis bij kijken. Daarom helpen wij u graag door u in contact te brengen met ervaren dakwerkers uit ons netwerk.

Door het invullen van ons contactformulier ontvangt meerdere offertes (max.5), deze vergelijkt u op prijs en aanbod. U staat vrij in uw keuze om elke dakwerker te kiezen, gaat u voor de laagste prijs of toch de beste voorwaarden. Zo voert een dakwerker uit ons netwerk het plaatsen, herstellen en vernieuwen van roofing en bitumen op uw plat dak voor u uit tegen scherpe prijzen.

Soorten bitumen

Er zijn verschillende soorten bitumen of roofing waar u de keuze uit heeft voor uw plat dak. Dit zijn SBS en APP. APP is soepel bij sommige temperaturen, waardoor APP beter bestand is tegen de zon dan SBS. Als men kiest voor bitumen als toplaag, is dan ook de APP de beste variant. SBS is elastisch, waardoor het de onderliggende dakconstructie en isolatie op kan vangen. SBS wordt bij teveel zon alleen poreus, waardoor SBS vooral als onderlaag gebruikt wordt. Voor meer informatie over APP of SBS bitumen, brengen wij u graag in contact met een ervaren dakdekker uit ons netwerk. Een dakwerker gaat graag voor u aan het werk met het renoveren of onderhoud van de dakbedekking.

Zelf roofing herstellen

Het herstellen of renoveren van de bitumen dakbedekking is een klus die u eventueel zelf kunt doen, als u enigszins handig bent. Verdiep u goed in het vernieuwen of renoveren van de dakbedekking van uw plat dak. Zit er een blaas of een scheur in de dakbedekking? Haal dan een middel waarmee u dit kunt herstellen. Zijn er andere problemen met de bitumen? Vraag dan om advies voor het herstellen aan een professionele dakdekker. De dakwerker vertelt u wat u moet doen voor het renoveren van de dakbedekking. Lukt het vernieuwen of renoveren van de dakbedekking van het plat dak niet? Wij brengen u graag in contact met een dakdekker uit ons netwerk.

bitumen dakbedekking

Een scheur of een blaas, wat nu?

Onder de roofing op het plat dak kan er een blaas of meerdere blazen gaan vormen, waardoor er een scheur kan ontstaan. Hierdoor beschermt de dakbedekking niet goed meer en kunt u last krijgen van vochtproblemen. Een professionele dakwerker kan de scheur of blaas in de roofing of bitumen voor u herstellen. Hierbij volgt de dakdekker een aantal stappen. De blaas wordt opengesneden in kruisvorm, waarna een middel wordt aangebracht in de blaas of scheur. Vervolgens drukt de dakdekker de roofing of bitumen dakbedekking weer dicht en wordt overtollig middel verwijderd. Laat het renoveren van de roofing of de dakrenovatie over aan een professionele dakdekker.

dakdekker plat dak

Roofing service

Doordat een plat dak vaak problemen heeft, is het mogelijk om een dakdekker in te schakelen voor roofing service. Bij deze service wordt er onderhoud uitgevoerd aan uw plat dak door een ervaren dakwerker. Bij onderhoud aan de bitumen moet u denken aan het herstellen van bijvoorbeeld een scheur, of het vernieuwen van de APP bitumen op het plat dak. Een dakwerker komt regelmatig bij u langs zodat uw plat dak in goede staat blijft. Wij brengen u graag in contact met een dakwerker die voor u deze service voor uw plat dak voor u uitvoert. Vul het contactformulier in en omschrijf de werkzaamheden die de dakwerker moet uitvoeren.

Kosten

Bij een plat dak moet er vaak onderhoud uitgevoerd worden door een ervaren dakdekker. Ook is het belangrijk dat u de bitumen op tijd laat vernieuwen. Om dit soort werkzaamheden uit te laten voeren, schakelt u een dakdekker in. Een dakdekker voert onderhoud uit en zorgt ervoor dat de bedekking weer in prima staat is. De kosten hiervan kunnen verschillen, zo zal het vernieuwen van de complete bedekking meer kosten dan het herstellen van een scheur of blaas. Als u ons contactformulier in, brengen wij u in contact met professionele dakwerkers uit ons netwerk die onderhoud uitvoeren tegen lage kosten.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Roofing op een plat dak vraagt vaak om veel onderhoud. U wilt dit natuurlijk in een goede staat houden. U kunt kiezen voor een speciale service, waarbij een dakwerker regelmatig onderhoud uitvoert om de daken in goede staat te houden. Ook is het mogelijk om bij problemen een dakdekker in te schakelen. Wij zijn een netwerk van dakwerkers werkzaam in Vlaanderen. Wij brengen u graag in contact met verschillende dakspecialisten uit de regio. Vul het contactformulier in en wij sturen u vrijblijvend meerdere offertes toe. Vergelijk deze op prijs en aanbod en kies de dakdekker die de klus mag uitvoeren.