Specialist in dakgoten

Dakgoten reinigen

Het is belangrijk om uw dakgoten regelmatig te reinigen. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Door vuil zoals bladeren en zand kan uw dakgoot en afvoerpijp verstopt raken. Het kuisen hiervan kan een vervelend klusje zijn, daarom komen wij het voor u doen. Wij zorgen ervoor dat uw dakgoten weer schoon zijn, zodat het regenwater weer goed afgevoerd wordt. Hierdoor blijven uw dakgoten schoon en heel en uw woning beschermd.

Wij zijn een netwerk van dakdekkers die werkzaam zijn in heel Vlaanderen. Als u via onze offertepagina ons contactformulier invult kunt u meerdere offertes aanvragen. Op deze manier kunt u prijzen vergelijken van dakspecialisten bij u uit de buurt.

Dakgoot herstellen

Het kan zijn dat uw dakgoot beschadigd is of dat deze lekt. In dat geval kuisen en vervangen wij uw dakgoot. Een dakgoot beschermt uw woning tegen waterschade. Daarom is het belangrijk dat u er op tijd bij bent in het geval van schade en dit snel laat herstellen. Bij schade aan de dakgoot valt namelijk de bescherming weg. Om ellende bij u te voorkomen, komen wij uw dakgoot zo snel mogelijk herstellen.

Dakgootbescherming

Om te voorkomen dat uw dakgoot beschadigd raakt, kijken wij voor u welke vormen van dakgootbescherming u kunt toepassen. Het is verstandig om de volgende stappen regelmatig te doorlopen, zodat u zorgt voor optimale dakgootbescherming:

  • Dakgoten regelmatig controleren
  • Dakgoten twee keer per jaar reinigen
  • Eventuele beschadigingen meteen herstellen
  • Dakgootbescherming toepassen

Om te beginnen controleren en reinigen wij twee keer per jaar uw dakgoot. Ook herstellen wij eventuele beschadigingen. Daarnaast zijn er diverse manieren om ervoor te zorgen dat uw dakgoot niet verstopt raakt, zoals regelmatig kuisen en bladvangers.

dakgoot reinigen

Bladvangers

Een handige manier om het onderhoud van een dakgoot te beperken zijn bladvangers. Deze kunnen wij voor u plaatsen. Er zijn diverse varianten van bladvangers. Wij kijken samen met u naar welke variant het beste bij uw dakgoot past. Het voordeel van bladvangers is dat bladeren niet meer in uw dakgoot belanden. Daarnaast zijn er varianten waarbij bijvoorbeeld sneeuw en tennisballen ook tegen worden gehouden. Op deze manier heeft u geen rotzooi meer in uw dakgoot en zorgt u er meteen voor dat uw dakgoot minder onderhoud nodig heeft.

Dakreiniging

Bij dakreiniging denkt men vaak aan een hoge drukspuit, een simpele klus. Toch vergt dit enige expertise. Dit brengen wij u. Wij zorgen ervoor dat uw dak op de juiste manier gereinigd wordt zodat u zeker weet dat uw dak goed gereinigd en beschermd is. Wij inspecteren uw dak om te kijken in wat voor staat deze is. Ook bepalen wij aan de hand hiervan wat voor reiniging er nodig is. Daarnaast kijken wij meteen of er sprake is van lekkage. In het geval van lekkage, lossen wij dit voor u op. Tijdige dakreiniging zorgt ervoor dat lekkage voorkomen wordt en verlengt de levensduur van uw woning. Daarnaast wil het oog vaak ook wat, uw woning ziet er stukken mooier uit met een goed onderhouden dak.

Regenpijp onderhoud

Naast het onderhoud van uw dakgoten en uw dak, is het belangrijk dat u uw regenpijp niet overslaat. Een regenpijp kan verstopt raken door bladeren en hierdoor kan er waterschade ontstaan. Door uw dakgoten te reinigen voorkomt u een verstopte regenpijp. Voor het volledige effect is het verstandig om uw regenpijp ook schoon te houden. Daarom reinigen wij voor u niet alleen de dakgoten, uw dak, maar ook de regenpijp. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw woning weer goed beschermd is tegen waterschade. Bent u benieuwd naar de speciale servicecontracten die onze dakdekkers leveren? Of de prijzen ervan? Vul het contactformulier op de offertepagina in.

Dakgoten offertes

Vrijblijvend offertes ontvangen

Een dakwerker kan ervoor zorgen dat uw dak, bakgoot en regenpijp weer in goede conditie zijn. Wij zijn een netwerk van dakdekkers werkzaam in Vlaanderen en zien onze klanten graag tevreden. Bij ons kunt u vrijblijvend een offerteaanvraag doen via het contactformulier. Hierna ontvangt u van verschillende dakwerkers uit uw regio een prijsofferte. Deze offertes kan u in alle rust vergelijken op prijs, voorwaarden en aanbod. De dakdekker die u uitkiest om de klus uit te voeren zorgt ervoor dat uw dak, dakgoot en regenpijp weer goed onderhouden zijn zodat ze weer jaren mee kunnen. Wij brengen u graag in contact met een dakspecialist.