klantenbeoordelingen Leonvos

Klantenbeoordelingen

Als netwerk van dakwerken staan wij met zijn allen in voor snelle service en de beste kwaliteit. Maar uw mening is erg belangrijk hierbij om onszelf beter te laten ontwikkelen.

Klanten over ons

Informatie op de website 8,6
Kwaliteit / nauwkeurigheid van de offertes 9,2
Beoordeling geleverde werk 9,3
Gemiddelde beoordeling 9,2

Een vriendelijke man op uw dak gehad voor al uw dak klussen? Hoe beviel dit en kunt u hier nog meer over kwijt? Elke feedback telt om de mannen meer uitdaging en plezier te geven in hun werk.

[contact-form-7 id=”11051″ title=”Reviews”]

Klanten over ons

Heel tevreden

Door veel regenval kwamen we er achter dat er in ons dak een lek zat. We wouden dit zo snel mogelijk gepareerd hebben dus zochten we op internet voor een bedrijf dat de lekkage kon dichten. Uiteindelijk kwamen we op deze website uit en zo heb ik offertes aangevraagd. Snel kreeg ik al 3 offertes binnen en heb zo de voordeligste gekozen. Al snel hadden ze het lek gevonden en ook gerepareerd. Heel tevreden!
DylanoAartselaarBeoordeling: 9,3

Blij met het resultaat

De schoorsteen op mijn woning was aan de zijkanten beschadigd en moest gerenoveerd worden want er was al heel lang geen onderhoud meer aan gedaan. Via leonvos.be heb ik een bedrijf benaderd die dit voor mij kon renoveren. Er kwamen vriendelijke mensen langs die ook heel ervaren waren. Ze hebben prima werk geleverd en ben blij met het resultaat.
OskarVosselaarBeoordeling: 9,5

Regenpijp vervangen

Door vorst is de regenpijp bij mijn woning kapot gegaan, er zitten nu op meerdere plekken scheuren in. Doordat er scheuren in zaten lekte het water er uit en dit moest vervangen worden. Ik heb een offerte ontvangen en het bedrijf kwam langs om de regenpijp te vervangen. De waterafvoer werkt weer goed en ben er blij mee.
Tycho BrusselBeoordeling: 9,0

Rieten dak

Wij wouden al heel lang een rieten dak dus toen we gingen zoeken op google kwamen we op leonvos.be uit. We hebben een aantal offertes gekregen uit de regio en hebben een bedrijf benaderd die voor ons het rieten dak kwam plaatsen. Er kwamen hele vriendelijke mensen langs die het rieten dak gingen plaatsen. Toen het rieten dak klaar was zag het er super uit en we zijn er heel blij mee. Bedankt!
kasperAntwerpenBeoordeling: 9,8

Het was snel gerepareerd

Toen het stormde is ons dak beschadigd geraakt. Het moest snel gerepareerd worden anders kon er lekkage ontstaan. Ik heb direct offertes aangevraagd en kreeg al snel bericht van een bedrijf die ook snel een plekje had in de agenda. Ze hebben het dak gerepareerd en gelukkig was er geen lekkage. Heel blij dat het zo snel kon!
MelleMechelenBeoordeling: 9,1

Vriendelijke en ervaren mensen

Wij hebben een plat dak en dit moest opnieuw bedekt worden want er was heel lang geen onderhoud aan gedaan. Het was heel erg verschoven en zag er ook niet meer mooi uit. Ik ging zoeken naar een bedrijf die dit voor mij kon doen en kwam uit op deze website. Er kwamen vriendelijke mensen langs die dit werk ook al heel lang deden. Ze hebben de dakbedekking opnieuw gedaan en het zag er heel professioneel uit. Ik ben ook heel tevreden met het eind resultaat.
ThobiasTurnhoutBeoordeling: 9,0

Goede prijs

Via deze website een bitumen dak laten leggen. De prijs viel mee want ik dacht dat dit duurder zou zijn. De mannen die langskwamen hebben ook perfect werk geleverd en ziet er mooi uit.
MaxKapellenBeoordeling: 8,8

Nieuw dak op hok

Wij hebben een hok in onze tuin die al heel oud is. Het dak was ook helemaal kapot en we wouden deze ooit eens laten opknappen. We hebben besloten om dat via leonvos.be te doen en snel kwam er al een bedrijf langs die er een nieuw dak op kon bouwen. Nu kunnen we het hok eindelijk weer gebruiken en het nieuwe dak ziet er ook super uit! Heel tevreden.
BjornGeelBeoordeling: 9,0

Dakreiniging

Ons dak zat vol met mos en had een groene aanslag. Het was best een groot oppervlak dus zochten we een bedrijf die dit voor ons kon doen. We hebben een aantal offertes uit onze omgeving geleverd gekregen en konden zo ook de goedkoopste benaderen. Ze hebben het dak schoongemaakt met een speciaal middel wat heel goed werkte. Heel snel was het al stukken schoner en nu lijkt het net alsof het dak nieuw is. Super tevreden ermee.
EnzoKontichBeoordeling: 9,3

Snel hersteld

Wij hebben een hellend dak en er was lekkage, dat kwam doordat een dakpan kapot was en er liep water door de barst heen. Gelukkig was dit snel opgespoord en hersteld. Heel blij mee!
MathijsEssenBeoordeling: 8,9

Dak laten isoleren

Ik wou graag mijn dak isoleren want de isolatie die er voorheen in zat was niet heel goed meer. Na een tijdje te hebben gezocht op google kwam ik uit op deze site en heb ik offertes aan gevraagd. Ik kreeg binnen een week al 4 offertes binnen van verschillende bedrijven en zo kon ik makkelijk de offertes vergelijken en een bedrijf uitkiezen. Er kwamen aardige mensen langs en hebben de isolatie goed geplaatst. Ben er heel blij mee!
DennisMolBeoordeling: 9,1

Mooi en goeie isolatie

Via leonvos een groendak laten leggen. Ziet er heel mooi uit en is ook een goeie manier van isolatie. Tevreden!
MarcusAntwerpenBeoordeling: 8,8

Tevreden met de service

In ons tuinhuis lekte het dak, dit moest gerepareerd worden. Het was een klein tuinhuisje dus het lek kon snel gevonden worden. Het bedrijf had ook snel tijd voor ons. Heel tevreden met de service.
KoenZingemBeoordeling: 9,0

Professioneel werk geleverd

Op onze nieuwe woning hebben we EPDM laten leggen. Dit gaat heel lang mee en is bestand tegen temperatuur verschillen. Op deze site heb ik vakmensen gevonden die professioneel werk geleverd hebben en dat ook voor een mooie prijs. Heel tevreden over dit bedrijf.
WesleyRanstBeoordeling: 8,9